Moving Storyboard met animatie, door kleine Kraai vertelt (27-05)


Ik heb er al wat foleygeluid onder gezet, wat we hebben gemaakt met geluid van 'echte' instumenten. Daarnaast heb ik er wat realistischer omgevingsgeluid onder gezet.

Sommig foley geluid moet nog wel geanimeerd worden, zoals de loopjes van de mussen en merel, het breien en het druppelen van het natte blauwe broekje.

5 opmerkingen:

Martijn MVG zei

Hey Raimke,

Hij komt nu wel evenwichtiger over. Er is geen verschil in kwaliteit of toon meer tussen de stemmen. Dat verbeterd het wel, denk ik. Wel jammer dat we die geniale koolmezenstem nu niet meer kunnen horen, maarja ;). Andere film misschien?

Groeten,
Martijn

Anoniem zei

He Raimke,
Ik vind dit ook beter! :)
Het maakt het verhaal duidelijker en past beter.

Groetjes,
Evelien

Anoniem zei

Hoi Raimke

Het komt helemaal goed met je, nog even doorzetten en klaar is kees of mus of kraai......!

Groetjes mamma

Anoniem zei

Hoi schat,

Het wordt fantastisch, ik moest wel heel erg lachen om het geluid van de voetstappen, als of er robotten lopen. De titel song klinkt erg mooi en het verhaal wordt zo leuk verteld. Je hebt er al heel wat aan gesleuteld.
Ga zo door, neem er lekker de tijd voor.

Liefs mamma

Anoniem zei

Hai Raimke,

Jij hebt het geboortekaartje van Mus ontworpen en je site staat achterop dus ik dacht ik ga even naar je filmpje kijken. Ik wilde je even laten weten dat ik het een ontzettend leuk filmpje vind en het kaartje is ook goed gelukt. Succes met het maken van mooie dingen.
Groeten van een vriendin van Vinca.