Storyboard met deels ondertiteling deels stemmenDit is het resultaat van de eerste paar stemopnames, ik ben niet over alles tevreden. Dus een deel zal zeker opnieuw moeten worden gedaan.

7 opmerkingen:

10 zei

hee raimke! Wat leuk! De intonatie van de stem van mama kraai klopt nog niet overal, maar ik vind dat het, vooral in het laatste stuk waar je mama en kleine kraai hoort heel leuk werken. Cool dat het brabantse kraaien zijn trouwens!
groetjes jan10

10 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Hey Raimke,
Ik vind het jammer dat je de andere stemmen nog niet hebt, waardoor het moeilijk te beoordelen is of het wel goed overkomt. In het begin mis ik in de stemmen vooral de emoties, daar klinkt het wel heel erg vlak. Pas aan het einde is het wel wat beter. Succes met de verdere opnames.
Groetjes

Wireless zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.

Home Theater zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Theater, I hope you enjoy. The address is http://home-theater-brasil.blogspot.com. A hug.

Anoniem zei

vaag die laatste posts..
hebben we tegenwoordig ook al spam op blogger... whaaa it's everywhere!

Anoniem zei

wat ik zocht, bedankt